X

Log ind

Husk kode

Har du glemt din adgangskode?

Hvordan har du det? 'Travlt. Med pressemeddelelser'

Kommunikation Sundhed

KLUMME.  Stribevis af pressemeddelelser med lokale vinkler på en national sundhedsundersøgelse

'Hvordan har du det', lyder spørgsmålet i en landsdækkende sundhedsundersøgelse som fredag blev søsat af Sundhedsstyrelsen, Statens Institut for Folkesundhed og regionerne.

'Travlt', må svaret have lydt i kommunikationsafdelingerne i en stribe kommuner, der ikke som sådan har noget med undersøgelsen at gøre, andet end at et vist antal af hver kommunes borgere er udvalgt til at blive spurgt.

'X antal borgere i Y Kommune modtager i dag et brev i deres e-Boks' lød derfor i forskellige varianter en stribe pressemeddelelser, hvis afsendere har skrevet hver deres version af det indhold, der i sin originale form fremgår af pressemeddelelsen fra sundhedsundersøgelsens faktiske afsender, Sundhedsstyrelsen. Vi kunne kalde den Alle Pressemeddelelsers Moder.

dknyts redaktion modtog i løbet af morgen og formiddag mindst syv pressemeddelelser, da alle sammen udmærkede sig ved lokale vinkler på en sundhedsundersøgelse, der i bund og grund er en national begivenhed.

En hurtig optælling i mailboxen viser pressemeddelelser fra kommunerne Nordfyn, Bornholm, Sønderborg, Aarhus, Assens og Køge samt Region Syddanmark - med forbehold for at vi kan have overset en enkelt eller to. Men budskabet har vi forstået.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dk-job

Se alle aktuelle stillinger

Se hele Agora-debatten
– og deltag i debatten

Fra Twitter
Find din leverandør
Seneste nyt fra dk-portalerne

dknyt er leverandør af nyheder, baggrund, debat og information til kommunale, regionale og andre offentlige beslutningstagere. Læs mere