X

Log ind

Husk kode

Har du glemt din adgangskode?

Indlæg

 • Et bidrag til at mindske manglende forståelse

  Steffen Damsgaard 
  15/02 kl. 07.08

  Det er positivt, at et bredt flertal i Folketinget lægger op til at placere flere udvalgsmøder i forskellige dele af landet. Det kan bidrage til at mindske den manglende forståelse, der eksisterer mellem borgere og politikere og mellem land og by. 

  Udvalget for Landdistrikter og Øer har tidligere organiseret borgermøder og deputationer udenfor København, og jeg håber, at det vil brede sig til andre udvalg, så den parlamentariske beslutningsproces kommer tættere på befolkningen i hele landet, siger Steffen Damsgaard. 

  Det er mit klare indtryk, at folk uden for hovedstaden oplever, at politikere og statsinstitutioner i København har manglende forståelse for landdistrikternes udfordringer. Det er ligesom, at forståelsen føles mindre jo længere man er fra hovedstaden, siger Steffen Damsgaard og fortsætter: 

  Jeg håber, at forslaget om at afholde flere udvalgsmøder rundt omkring i landet kan være med til at styrke dialogen og tilliden til vores folkestyre.

  Steffen Damsgaard, formand, Landdistrikternes Fællesråd

   

  Kommentar til: Christiansborg vil holde møder på landets rådhuse

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dk-job

Se alle aktuelle stillinger

Se hele Agora-debatten
– og deltag i debatten

dknyt er leverandør af nyheder, baggrund, debat og information til kommunale, regionale og andre offentlige beslutningstagere. Læs mere

4.3474 s.