X

Log ind

Husk kode

Har du glemt din adgangskode?

Her har du gratis adgang til dknyt

Her finder du de hoteller, der kan danne ramme for dit næste møde, et seminar eller en konference. Når du opholder dig på ét af disse hoteller, har du samtidig gratis adgang til nyhedstjenesten dknyt.dk.

 • Vingsted - hotel og konferencecenter

  Husk skifteskoene til konferencen på Danmarks aktive hotel & konferencecenter Intet andet sted i landet finder man så mange uden- og indendørs aktivitetsmuligheder som på VINGSTED hotel & konferencecenter. Alle ved jo, at frisk luft er vigtig for at bevare energien, men stemningen blandt mødedeltagerne bliver også væsentligt bedre, når man skaber fysiske aktiviteter sammen. Og stemningen i gruppen har stor betydning for mødets resultat.

Vingsted Skovvej 2
7182   Bredsten
Tel: 7586 5533

Web: http://www.vingsted.dk/
Email: info@vingsted.dk
 • Fænø Park - Konference og Ferie

  Middelfart ligger i hjertet af Danmark, kun 5 minutter fra motorvejs afkørslen. Med vores centrale og naturskønne omgivelser er vi et oplagt valg til det landsdækkende midtvejsmøde, kursus eller konference. Vi har 120 store og lyse konferencehuse – Hvor der i hvert hus er 2 soveværelse med plads til i alt 6 personer. De naturskønne omgivelser, bruger vi til at arrangere spændende aktiviteter i forbindelse med dit arrangement.

  Her er noget for enhver smag.

Oddevejen 8
5500   Middelfart
Tel: 6340 1906

Web: http://www.fænøpark.dk
Email: reception@fnpark.dk
 • Best Western Nyborg Strand

  De bedste rammer til dit arrangement, hvad enten det er møde, konference, kursus, udstilling. Vi har mere end 24 fleksible møde- og konferencelokaler, som kan rumme alt fra 2 til 1.000 personer. Dertil et topmoderne auditorium med plads til 200 personer. Indretningen tager sigte på kursusgæsternes komfort og vore erfarne medarbejdere hjælper med tilrettelæggelse, indretning og teknik efter dit behov.
Østerøvej 2
5800   Nyborg
Tel: 65 31 31 31
Fax: 65 31 37 01
Web: http://www.nyborgstrand.dk
Email: nyborgstrand@nyborgstrand.dk
Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dk-job

Se alle aktuelle stillinger

Fra Twitter
Find din leverandør

dknyt er leverandør af nyheder, baggrund, debat og information til kommunale, regionale og andre offentlige beslutningstagere. Læs mere

1467171313.772 s.