X

Log ind

Husk kode

Har du glemt din adgangskode?

Her har du gratis adgang til dknyt

Her finder du de hoteller, der kan danne ramme for dit næste møde, et seminar eller en konference. Når du opholder dig på ét af disse hoteller, har du samtidig gratis adgang til nyhedstjenesten dknyt.dk.

  • Best Western Nyborg Strand

    De bedste rammer til dit arrangement, hvad enten det er møde, konference, kursus, udstilling. Vi har mere end 24 fleksible møde- og konferencelokaler, som kan rumme alt fra 2 til 1.000 personer. Dertil et topmoderne auditorium med plads til 200 personer. Indretningen tager sigte på kursusgæsternes komfort og vore erfarne medarbejdere hjælper med tilrettelæggelse, indretning og teknik efter dit behov.
Østerøvej 2
5800   Nyborg
Tel: 65 31 31 31
Fax: 65 31 37 01
Web: http://www.nyborgstrand.dk
Email: nyborgstrand@nyborgstrand.dk
  • Vingsted - hotel og konferencecenter

    Husk skifteskoene til konferencen på Danmarks aktive hotel & konferencecenter Intet andet sted i landet finder man så mange uden- og indendørs aktivitetsmuligheder som på VINGSTED hotel & konferencecenter. Alle ved jo, at frisk luft er vigtig for at bevare energien, men stemningen blandt mødedeltagerne bliver også væsentligt bedre, når man skaber fysiske aktiviteter sammen. Og stemningen i gruppen har stor betydning for mødets resultat.

Vingsted Skovvej 2
7182   Bredsten
Tel: 7586 5533

Web: http://www.vingsted.dk/
Email: info@vingsted.dk
Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dk-job

Se alle aktuelle stillinger

Se hele Agora-debatten
– og deltag i debatten

Fra Twitter
Find din leverandør
Seneste nyt fra dk-portalerne

dknyt er leverandør af nyheder, baggrund, debat og information til kommunale, regionale og andre offentlige beslutningstagere. Læs mere