X

Log ind

Husk kode

Har du glemt din adgangskode?

Ivanka Trump får regeringskontor og adgang til hemmeligheder

21. mar, kl. 02.18

Præsidentens datter får sit eget kontor i Det Hvide Hus samt adgang til fortrolige oplysninger, siger kilder.

Præsident Donald Trumps datter Ivanka Trump optrapper sin meget synlige rolle i at rådgive sin far, idet hun får en fast plads i kontorfløjen "The West Wing" i Det Hvide Hus.

Således bekræfter unavngivne regeringskilder mandag forlydender om, at den 35-årige præsidentdatter vil få sit eget kontor i fløjen samt adgang til fortrolige oplysninger og en særlig regeringstelefon.

Det forventes ikke, at hun får en officiel titel, ligesom at det heller ikke forventes, at hun vil få udbetalt løn.

Ivanka Trump vil få selskab i kontorfløjen af sin mand, Jared Kushner, der er seniorrådgiver for præsidenten i spørgsmål om blandt andet handelsaftaler og Mellemøsten.

Da Jared Kushner blev udpeget til den indflydelsesrige post tidligere på året, sagde Ivanka Trump, at hun ikke vil arbejde for sin far i Det Hvide Hus, men i stedet fokusere på sin familie og sine børn.

Siden da har hun dog været en hyppigt brugt rådgiver i kulisserne. Så sent som i fredags sad hun ved siden af den tyske forbundskansler, Angela Merkel, da hun besøgte Donald Trump i Det Hvide Hus.

/ritzau/Reuters

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dk-job

Se alle aktuelle stillinger

Se hele Agora-debatten
– og deltag i debatten

Fra Twitter
Find din leverandør

dknyt er leverandør af nyheder, baggrund, debat og information til kommunale, regionale og andre offentlige beslutningstagere. Læs mere

3.5124 s.