dkmedier
dkindkob
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
doi
Skolekantiner, daginstitutioner og andre køkkener på offentlige arbejdspladser får nu råd til at lave mere klimavenlig mad. (Arkivfoto)
Claus Fisker, Ritzau Scanpix

Ti nye principper skal reducere CO2-aftryk i offentlige køkkener

Fødevarestyrelsen har oversat de officielle kostråd til storkøkkener, så daginstitutioner og skoler får hjælp til at servere sund og klimavenlig mad.
27. JAN 2022 9.37

Torsdag lanceres Kostråd til Måltider, som er en 'oversættelse' af de officielle kostråd specifikt til professionelle køkkener. Det skal gøre det lettere at lave sund og klimavenlig mad, oplyser Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Prøv DK Nyt i 14 dage

Uforpligtende

Nyheder er værd at betale for

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.

Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt

Afvigelse af ovenstående kræver skriftlig tilsagn fra DK Medier.

https://www.dknyt.dk/artikel/ti-nye-principper-skal-reducere-co-sub-2-sub-aftryk-i-offentlige-koekkener

GDPR